Rabu, 04 Mei 2011

19.anu ngabatalkeun kana Tayamum


(فصل) مبطلات التيمم أربعة : ما أبطل الوضوء والردة وتوهم الماء إن تيمم لفقده والشك .
Mubthilaatuttayammumi Tsalatsatun : Maa Abtholal Wudhuu-a , Warriddatu , Watawahhumul Maa-i In Yatayammama Lifaqdihi Wasysyak.

Ari ieu hiji pasal
Ari pirang-pirang anu ngabatalkeun kana tayamum eta aya 3
1.perkara anu ngabatalkeun kana wudhu
2.murtad
3.nyipta aya cai lamun tayamum anjeunna karana hanteu aya cai

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar