Rabu, 04 Mei 2011

64. RUKUN PUASA

(فصل)أركانه ثلاثة أشياء: نية ليلا لكل يوم في الفرض وترك مفطر ذاكرا مختارا غير جاهل معذور وصائم .

( ari ieu hiji pasal )

Ari pirang-pirang rukun puasa eta aya 3 pirang-pirang perkara :

1.niat dina waktu peuting pikeun saban-saban poe dina puasa fardhu

2.ninggalkeun anu matak ngabatalkeun puasa halna sadar tur halna kahayang sorangan tur lain sabab bodo anu di hampura ( ma`dzur ).

3. anu puasana ( lain sakadar hanteu dahar jeung nginum wungkul )

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar