Rabu, 04 Mei 2011

66. ANU NGABATALKEUN PUASA

(فصل) يبطل الصوم : بردة وحيض ونفاس أو ولادة وجنون ولو لحظة وبإغماء وسكر تعدى به إن عمَّا جميع النهار

( ari ieu hiji pasal )

Batal puasa kusabab murtad jeung kusabab hed jeung kusabab nifas atawa kusabab ngajuru ( wiladah ) atawa kusabab edan sok sanajan sakeudeung jeung kusabab sakalor jeung kusabab weureu ( mabok ) anu ngahaja anjeunna kalawan weureu lamun sakalor / mabokna netepan kana sapanjang poe ( sapoe jeuput ).

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar